POSLOVNA DARILA

kontakt 031 216 889
POSLOVNA DARILA
Poslovna in promocijska darila niso le novoletna. Z izbranim darilom lahko izražate zgodbo vašega podjetja in tako postane še en učinkovit komunikacijski kanal, zato izbora poslovnih daril ne prepuščajte naključju.
Skupaj z vami oblikujemo darila iz različnih materialov in različnih oblik, ki so lahko namenjena le vašim poslovnim partnerjim.

SADOVI RAJA, sadno - čokoladno razvajanje


Nova linija POSLOVNIH IN NOVOLETNIH DARIL Sadovi raja pripoveduje svojo zgodbo, navdihnjeno z modrostjo naših prednikov ter poznavanjem zdravilnih učinkov in pozitivnih vplivov različnih sadežev na počutje. Vsak izdelek smo opremili s kratkim vpogledom v pozitivne učinke in preteklo tradicijo. Izdelki so pakirani v elegantni embalaži, ki vas bo navdušila s prvinskostjo, omamna vsebina pa vas bo popeljala na nepozabno kulinarično popotovanje.

 
Ponudba domačih dobrot


V našo kolekcijo promocijskih daril pa smo uvrstili tudi ponudbo domačih dobrot iz Kmetije Erjavec.

Darilni paketi so pripravljeni z osebnim pristopom in z izvirnimi kombinacijami izdelkov iz predelanega sadja. Paketi so primerni kot izvirno slovensko darilo ali le za vaš užitek. Pripravimo vam embalažo, z vašim logotipom.
 
POSLOVNA NOVOLETNA DARILA

Podarite sladek užitek iz narave
Okusne dobrote pridelane na kmetiji Erjavec...

NOVI poslovni prostori